جغور بغور یکی از غذاهای است که اصالت آن به روسیه بر میگردد که به خاطر استفاده از دل و جگر و قلوه خوک، غذایی بوده که قیمت نه چندان بالایی داشته و در فست فودیها برای اقشار متوسط و ضعیف جامعه تهیه میشده است. در اسکاتلند غذایی مشابه جغور بغور وجود دارد که نام آن هگیس است که به عنوان غذای ملی اسکاتلند شناخته میشود. اما جغور بغور در ایران بسیار طرفدار دارد و اصالت آن به شهر زنجان بر میگردد که از دل، جگر، جگر سفید و قلوه گوسفند درست میشود. جغور بغور به دلیل پروتئین زیاد و همچنین خواص خون سازی جگر، یک غذای بسیار خوشمزه و مقوی است.
طرز تهیه آبگوشت با دستور تهیه خانگی و خوشمزه بازدید : 598
دوشنبه 4 اسفند 1398 زمان : 5:48